<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=857029864630621&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=857029864630621&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">
BOOK A DEMO

Ta pulsen på ditt varumärke!

 

Låt oss göra en utvärdering av din varumärkesmätning. Vi ger dig konkreta tips på vad som bör förändras, läggas till eller tas bort, så att varumärkesmätningen mäter det den ska, och ger dig användbar insikt.

Genom att se på både historisk och nutida data har vi en bra grund för att identifiera kommunikationsutmaningar och få insikt i vad du bör fokusera på för att prestera ännu bättre.


svenska-valsatt-1


Om du har kartlagt företagets kommunikationsutmaning måste du i nästa omgång veta vilka kreativa budskap som ger effekt i varje steg av köpresan. Om ditt företags kommunikationsutmaning är att bli vald, är det viktigt att det som kommuniceras ger effekt på tänkbarhet och inte på top-of-mind eller rekommendation. Detta låter kanske väldigt grundläggande, men många saknar faktiskt denna insikten.

 

svenska-oversikt-1

 

En varumärkesmätning mäter regelmässigt vad konsumenter tänker och känner om varumärken på olika centrala frågor. Huvudsyftet är att avslöja varumärkets styrka, svaghet och möjlighetsrum, samt att avslöja om varumärket utvecklar sig i önskad riktning. Varumärkesmätningar beskrivs ofta som en "hälsoförsäkring" och en "early warning" för framtida förändring i konsumenters beteende.

Vi kan hjälpa dig förbättra din existerande mätning eller etablera en ny. Målet med utvärderingen är att du ska få en lista med konkreta åtgärder som bör utföras för att uppnå bättre varumärkespreferens och försäljning.

Om din varumärkesmätning redan rapporteras i Penetrace kan vi också göra en dashboard review för att försäkra er om att ni nyttjar systemets funktioner på rätt sätt. Detta kan till exempel vara användning av filter, kalkyleringar eller signifikansnotifikationer på din data.

Ta kontakt med oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss för ett oförpliktigande samtal